Opvallende voetbaluitslagen in Eredivisie

Voetbalstadion

Het voetbalseizoen is weer losgebarsten, en dit tot groot jolijt van de vele voetbalfans die Nederland telt. Na een crazy voetbalzomer met een teleurstellend verlopen Europees Kampioenschap en een aantal spraakmakende transfers is het eindelijk weer zover. Nu is het tijd om een blik te werpen op enkele bijzondere voetbalwedstrijden, die een voor een de geschiedenisboeken in zijn gegaan om de meest spraakmakende redenen!

Grootste Eredivisie zege ooit

Een uitwedstrijd op bezoek bij VVV Venlo is voor Ajax, maar ook voor andere teams, lang niet altijd even gemakkelijk. Op een goede avond kunnen de Noord-Limburgers zowat elke ploeg het vuur aan de schenen leggen. Dit had ook vorig seizoen zomaar kunnen gebeuren. Maar het liep toch even anders. In stadion De Koel won Ajax met maar liefst 0-13 van VVV, en het boekte daarmee op slag de grootste zege ooit in de Eredivisie! Als jij deze uitslag had voorspeld, had je daarmee een aardig centje aan kunnen verdienen! Wil je eens inzetten op een van de meest aantrekkelijke voetbalcompetities, -toernooien en -wedstrijden, maar weet je niet goed welke bookmakers er allemaal zijn, ga dan naar www.wedkantoren.net. Op deze website vind je legale en kwalitatieve bookmakers in Nederland, met uitstekende odds. Het vorige record stond ook al op naam van de Amsterdammers. In mei 1972 wisten de Ajacieden met maar liefst 12-1 te winnen van Vitesse. Daar werd nu dus dus nog een schepje bovenop gedaan.

Na de zege regende het complimenten, maar er was ook veel kritiek. Was het per slot van rekening niet beschamend voor de Eredivisie an sich dat zoiets überhaupt mogelijk was? En hoe keek de rest van Europa hier tegenaan? Na verloop van tijd ging de storm weer liggen, en uiteindelijk zou VVV Venlo zelfs degraderen uit de Eredivisie, terwijl Ajax kampioen werd. Maar weinig fans zullen dit moment goed voorspeld hebben in een weddenschap. Het zijn dit soort wedstrijden die gokken op voetbalwedstrijden zo leuk en fascinerend maken. En nu, op naar de volgende crazy wedstrijd!

Voetbalstadion

Feyenoord krijgt voetballes van PSV

Wedstrijden tussen PSV en Feyenoord worden steevast gespeeld op het scherpst van de snede. Beide ploegen draaien al jaren mee in de vaderlandse top van het voetbal. Het is dus niet ongewoon dat deze wedstrijd uitdraait op een gelijkspel, of op slechts een kleine overwinning voor een van de teams. Als jij weet wie het volgende duel zal winnen, en je wil eens een weddenschap afsluiten bij de beste online wedkantoren van Nederland, neem dan zeker een kijkje sportweddenschappen-sites.nl. Hier vind je handige informatie terug over bookmakers en hoe wedden precies werkt. Tijdens deze klassieker is er is vaak niet veel verschil in niveau dat door de clubs op tafel wordt gelegd. Dit soort wedstrijd geeft dan ook 90 minuten lang spanning van begin tot eind! Maar de uitzondering bevestigt de regel, ze bleek eind oktober in 2010.

In een bijzondere wedstrijd gaf PSV voetballes aan Feyenoord en liet het alle hoeken van het veld zien. Hoewel uiteraard altijd wel eens kan gebeuren dat er met een flink verschil gewonnen wordt, was de einduitslag van deze wedstrijd op zijn zachtst gezegd crazy te noemen. PSV scoorde zo makkelijk en zo veel dat het zelfs tot dubbele cijfers kwam, het werd maar liefst 10 tegen 0. Feyenoord kreeg in de eerste helft al een rode kaart, maar bij rust stond het nog maar 2-0. In de tweede helft wist PSV dus 8 keer te scoren, met deze monsterzege als gevolg. Dit was meteen de grootste overwinning ooit in een rechtstreekse wedstrijd tussen 2 teams uit de traditionele top 3, waartoe naast PSV en Feyenoord ook nog Ajax behoort.

Heerenveen en Afonso Alves vernederen Heracles

In 2007 eindigde de wedstrijd tussen Heerenveen en Heracles in een monsterscore van 9-0. De Braziliaanse spits van de Friezen, Afonso Alves, had er na minder dan 20 minuten op de klok al 3 binnengelegd. Hij maakte er uiteindelijk in totaal 7 van de 9. Zij die voorspeld hadden dat een spits zo vaak zou scoren, hebben daar hoe dan ook goed geld mee verdiend. Wanneer jij ook graag wil wedden op voetbaluitslagen en het aantal keer een speler scoort, ga dan naar www.beste-bookmakers.nl, waar je al de nodige info vindt over goede legale bookmakers in Nederland en weddenschappen op voetbal. We hopen uiteraard dat we dit seizoen weer een paar spectaculaire uitslagen mogen meemaken!