Crazyvoetbal

Derksen: “Die rechtsbuiten met dat mannenkapsel is blind”

Johan Derksen ging tegen RTV Drenthe even los op het vrouwenvoetbal:

““Die rechtsbuiten (Shanice van de Sanden), die juffrouw met dat mannenkapsel, die is zo blind als wat. Die is hartstikke snel en gaat er dan langs, maar die heb ik niet één goede voorzet zien geven.”

Over Lieke Martens: “Op links loopt de prima donna. Die kan aardig dribbelen, maar die gaat altijd naar haar favoriete rechterbeen omdat ze met links niets kan.”

En tot slot over het publiek: “Er was verder geen alternatief, de Tour de France was afgelopen en het gewone voetbal nog niet bezig. Wij Nederlanders willen graag hossen, feestvieren en zuipen. Die meiden willen serieus genomen worden, dan krijgen ze ook een serieuze benadering.”

VIDEO: “Vrouwenvoetbal is zonde van het gras”

Nieuwste Posts

To Top