Crazyvoetbal

‘Jones betere all round keeper dan Vermeer’

Feyenoord haalde Brad Jones in de zomer van 2016 als vervanger van de geblesseerde Kenneth Vermeer. Jones deed het goed bij de Rotterdammers. Zo goed zelfs dat hij misschien wel als eerste keeper moet worden gezien.

John Achterberg, een Nederlandse keeperstrainer bij Liverpool, vindt van wel. In gesprek met NRC zegt hij:

“Als ik naar de eredivisie kijk, vind ik dat de beste keepers bij Ajax, Feyenoord en PSV zitten. Feyenoord heeft Brad Jones, die ik nog bij Liverpool heb getraind. Toen hij naar Feyenoord ging, heb ik meteen gezegd dat hij een van de beste doelmannen in de eredivisie zou worden. Misschien is hij met zijn voeten niet zo goed als Kenneth Vermeer, maar Brad is wel een betere allround keeper.”

Nieuwste Posts

To Top