Crazyvoetbal

Breaking: Marcel Keizer trainer van Ajax.

Dit is Keizer volgens Wikipedia:

Marcel Keizer (Badhoevedorp, 15 januari 1969) is een Nederlands voormalig profvoetballer en huidig voetbaltrainer. Keizer speelde het grootste deel van zijn carrière voor SC Cambuur. Hij tekende op 2 juni 2016 een contract als trainer van Jong Ajax. Keizer was eerder trainer van Telstar, FC Emmen en SC Cambuur. Keizer tekende bij Ajax voor twee seizoenen.

Oud-voetballer Piet Keizer was de oom van Marcel Keizer.

Keizer was vanaf 1 mei 2014 actief als technisch manager bij SC Cambuur, waar hij onder contract stond voor het seizoen 2014/15. Met ingang van het seizoen 2015/16 werd hij hoofdtrainer van FC Emmen.[1] Keizer werd op 13 februari 2016 vervolgens per direct aangesteld als hoofdtrainer bij het op dat moment in de Eredivisie spelende SC Cambuur.[2] Daar volgde hij Henk de Jong op, nadat die opstapte omdat hij zichzelf niet de juiste persoon achtte om Cambuur, op dat moment voorlaatste in de Eredivisie, te verzekeren van lijfsbehoud. Keizer tekende een contract voor 2,5 jaar in Leeuwarden. In zijn eerste seizoen als hoofdtrainer van SC Cambuur degradeerde hij met de club naar de Eerste divisie, door als laatste te eindigen in de Eredivisie. Op 2 juni 2016 tekende hij een tweejarig contract, tot medio 2018, als trainer van Jong Ajax.

En vanaf vandaag dus hoofdtrainer.

Nieuwste Posts

To Top