Crazyvoetbal

Overmars over David Neres: “We hebben te veel betaald”

Ajax kocht in de winter de 20-jarige Braziliaanse jeugdinternational David Neres voor 12 miljoen euro. Dat bedrag kan door allerlei clausules nog eens oplopen tot 15 miljoen euro.

Te veel, vindt technisch directeur Marc Overmars. In een interview met Voetbal International zegt hij:
“Het kan, incidenteel een speler voor tien á elf miljoen kopen, maar dat is niet het doel. De vraag of we niet op een bepaald moment hadden moeten stoppen, was rechtvaardig. Misschien hadden wij moeten zeggen: Het is mooi geweest en klaar. We hebben gewoon te veel betaald, dat weten we, in verhouding met andere transfers. Toch zaten we al een jaar achter Neres aan, we zagen in hem een duidelijke versterking. Daar komt bij dat we voor zóveel geld hadden verkocht, dat we ook verder konden gaan dan normaal”

Nieuwste Posts

To Top