Crazyvoetbal

Heracles trainer: ‘We gaan volle bak tegen Feyenoord volgende week.’

John Stegeman van de Almeloërs zegt dat zijn ploeg er alles aan gaat doen om minimaal gelijk te spelen tegen de Feyenoord.

Heracles Almelo heeft nog één punt nodig om een plek voor play-offs om Europees voetbal veilig te stellen:’Wij gaan er volle bak voor’, vertelt Stegeman tegen FOX Sports. ‘We zullen zien wat er uiteindelijk uitrolt. Feyenoord-uit is altijd lastig. Ik vind het mooi: zij spelen voor de titel, wij spelen voor de play-offs.’

Op dit moment hebben FC Utrecht en AZ zich al geplaatst voor de play-offs. Voor de overige twee plaatsen komen SC Heerenveen, Heracles Almelo en FC Groningen nog in aanmerking. ‘Het wordt nog spannend, we strijden met drie ploegen om twee plekken. Het zal sowieso geen salonremise worden, kan ik je verzekeren. Wij willen gewoon elke wedstrijd winnen.’

Nieuwste Posts

To Top