Crazyvoetbal

Vermeer of Jones? Moeilijke keuze Gio

Giovanni van Bronckhorst staat voor een lastige keuze nu Kenneth Vermeer weer fit is. Vermeer, die vorig jaar zwaar geblesseerd raakte aan zijn achillespees, was de onbetwiste eerste keus voor zijn blessure. John de Wolf noemt het in gesprek met Metro ‘onverstandig’ om Jones nu uit de basis te halen.

“Als je een betere speler op de bank hebt zitten, dan moet die gewoon spelen. Bij een keeper ligt zo’n dergelijke wissel altijd wat gevoeliger. Vermeer moet niet gaan hopen op een fout van Jones, maar op zichzelf focussen en kijken naar het volledige plaatje: kampioen worden.”

John Metgod denkt dat het wel meevalt: “Als verdediger raak je niet zo snel van je stuk als je een andere doelbewaker achter je hebt staan. Zeker niet als het kwaliteitsverschil tussen Vermeer en Jones zo klein is.”

Ondertussen zijn de mannen om wie het gaat gewoon lekker aan het trainen:

populair vandaag

To Top